Zebra продукти

Zebra ZQ300 Мобилни принтери

Създадени по технологията на принтерите от серията iMZ, клиентите могат да избират от два модела, които да отговарят на нуждите на своя бизнес. Тези принтери позволяват да се осъществяват продажби от всяка точка на магазина. Налични в 2-инчови и 3-инчови ширини на печат, ZQ300 предлагат най-бързата безжична връзка, висок клас батерии и възможности за дистанционно управление.

Първото в индустрията приложение за отдалечено управление

Единственото по рода си Bluetooth приложение за отдалечено управление, разработено от Zebra, предоставя на потребителите видимост в реално време и дистанционно управление на всички принтери ZQ300. Управлявано от мобилно устройство с Android, това приложение събира и изпраща богата информация до потребителския MDM (Mobile Device Management). Същият този инструмент, позволява лесно да се актуализира, следи или отстранява неизправност в мобилните принтери.

Връзка навсякъде и по всяко време

Принтерите от серията ZQ300 могат лесно да се свържат с всяко мобилно устройство – с мобилен преносим компютър, таблет Zebra с Bluetooth или с всяко устройство, което поддържа Android, iOS, Windows CE и Windows Mobile.

Принтиране в различни климатични условия

Благодарение на IP54 запечатването и поддръжката на водоустойчива медия, потребителите могат да разчитат на четливи текстове и сканиращи се баркодове, дори когато печатат в дъжд или сняг.

Един принтер – двойни възможности

Сега един принтер може да изпълнява две функции. С модела Zebra ZQ300 е възможно както отпечатването на касови бележки при покупко-продажба в магазина, така и принтиране на ценови етикети или такива, предназначени за стелажи.

PowerPrecision+ батерия за пълно захранване и възможност за управление на батерията

Служителите зависят от своите мобилни принтери почти всяка минута от работния ден. С принтерите от серията ZQ300 всеки служител ще има достатъчно батерия за своята работна смяна. Батерията PowerPrecision+ с мощност 2280 mAh, уникалният режим на заспиване и патентованата технология Power Smart Print се комбинират, за да сведат до минимум изискванията за захранване. В допълнение, многобройните показатели улесняват идентифицирането, премахването и подмяната на старите батерии, преди те да повлияят на продуктивността на устройството. Батериите на Zebra ZQ300 са лесни за подмяна и осигуряват непрекъснатата работа на устройствата.