Zebra продукти

Индустриални мобилни компютри

Индустриалните мобилни компютри ма Zebra Technologies са функционални и удобни устройства, които са създадени за непрекъсната ежедневна работа във всякаква обстановка - екстремни температури, изпускания, излагане на прах и влага и т.н.

 • МС9300 ръчен мобилен компютър

  MC9300 е подкрепен с най-доброто от съвременните мобилни технологии, в това число операционна система Android Oreo и решението за мобилност Mobility DNA, които помагат да получите максимума от направената инвестиция.
 • Zebra TC8300 ново поколение мобилни компютри

  С новия TC8300 получавате новаторски ергономичен дизайн, който минимизира движенията и повишава производителността с до 14%.
 • Zebra TC8000 мобилен компютър с Android

  TC8000 е създаден с цел оптимизиране на складовите операции. Zebra Technologies гарантира, че с новото устройство продуктивността в склада ще се повиши с 14%.
 • MC9200 Индустриален мобилен компютър

  MC9200 е най-новият представител на най-продаваната в световен мащаб серия индустриални мобилни компютри MC9000. С подобрените си характеристики, MC9200 увеличава ефективността и точността на операциите дори в тежки индустриални условия.
 • WT6000 индустриален hands-free терминал с Android

  WT6000 е първото устройство от този клас с операционна система Android, която обаче е модифицирана за нуждите на бизнеса. Мобилният компютър WT6000 е по-малък по размер и с по-ниско тегло от почти всички други такива на пазара.
 • MC3200 Индустриален мобилен компютър

  MC3200 е първият индустриален мобилен компютър, който предлага избор между две операционни системи - Android и Windows. Подходящ е за извършване на инвентаризации, както и за други приложения в търговията, производството и логистиката.
 • MC2100 Индустриален мобилен компютър

  MC2100 дефинира изцяло нова категория мобилни компютри - с достъпна цена и характеристики, които се доближават до тези на по-високия ценови сегмент. MC2100 прави събирането на информация бърз и лесен процес и повишава ефективността на служителите.
 • WT41N0 индустриален hands-free терминал

  Hands-free терминалът WT41N0 притежава устойчив корпус, който осигурява безотказна работа в складовата обстановка, дори при екстремно ниски температури, а ергономичният дизайн прави WT41N0 изключително удобен за употреба.
 • Мобилен сканиращ терминал MT2000

  Надежден и лесен за използване сканиращ терминал за рационализиране на бизнес операциите в малки и средни компании, където се изисква интензивно сканиране. Разчита 1D, 2D и DPM баркодове, с него може да се правят снимки и да се въвеждат данни.
 • MC3300 индустриален мобилен компютър с Android

  Новият индустриален мобилен компютър Zebra MC3300 е лесен начин за преход към най-популярната в момента мобилна платформа – Android.