Zebra продукти

Настолни баркод скенери

За разлика от ръчните скенери, настолните стоят неподвижно, а стоката с баркода се поднася към скенера. Тези четци имат многоравнинна сканираща матрица, при която няма значение как е ориентиран баркода (и съответно стоката) към скенера. Най-важните предимства на настолните четци са:

  • Ръцете на оператора/касиера не са ангажирани със скенера и остават свободни за по-бързо обслужване на клиентите.
  • Не е необходимо баркода да се ориентира по определен начин към скенера, което ускорява прочитането на баркода. 

Някои модели настолни четци на Zebra Technologies /след като през 2014-та придоби подразделението на Motorola Solutions, занимаващо се с баркод системи и мобилни решения за бизнеса/ се монтират стационарно в плота, а други имат специална стойка, от която скенерът може да се извади по всяко време и да се използва като ръчен за сканиране на тежки и обемисти стоки.

  • Двумерен вертикален баркод скенер DS7708

    Новият DS7708 е баркод скенер, чиито характеристики му отреждат лидерската позиция в класа на четците за POS места. Той се отличава с изключителни показатели за бързина и качество на сканиране, максимално лесна употреба и най-ниска цена на притежание.
  • Настолен баркод скенер DS9208

    Настолният скенер DS9208 предлага бързина и надеждност, както при разчитането на линейни баркодове от хартиен етикет, така и на двумерни баркодове от екран на мобилен телефон. Баркод четецът може да функционира както в ръчен, така и в настолен режим.