Zebra продукти

Бизнес мобилни компютри

 • Нов устойчив смартфон Zebra TC25, създаден за вашия бизнес

  С комбинацията си между потребителско устройство и бизнес функционалност, мобилният компютър Zebra TC25 е приложим в сфери като търговия и логистика, куриерски услуги, сервизно обслужване и др.
 • TC20 бизнес мобилни компютри с Android

  Мобилният компютър TC20 e специално създаден за нуждите на малкия бизнес . Предлага всички необходими функционалности на достъпна цена.
 • TC52/TC57 бизнес мобилен компютър с Android

  Zebra TC52 и TC57 се открояват с нова платформа и допълнителни възможности, обогатени с най-добрата група приложения, за да осигурят най-доброто в корпоративния клас мобилни компютри.
 • TC51/TC56 бизнес мобилни компютри с Android

  Новите мобилни компютри TC51 и TC56 притежават дизайн, наподобяващ този на потребителско устройство и в същото време имат устойчивостта, функционалността и сигурността, които бизнесът изисква.
 • TC75 Бизнес мобилен компютър с Android

  TC75 комбинира в себе си функционалностите на бизнес-клас устройство с удобството и интуитивната употреба на смартфон. Той е първият по рода си с операционна система Android, който е пригоден за работа извън четирите стени.
 • TC70 Бизнес мобилен компютър с Android

  TC70 е първият мобилен компютър с Android, създаден изцяло за бизнеса. Операционната му система е модифицирана посредством специална платформа, за да отговаря изцяло на изискванията на бзнеса.
 • TC55 Бизнес мобилен компютър с Android

  TC55 е компактно, леко и удобно устройство, което същевременно покрива всички изисквания на бизнеса. Мобилният компютър се отличава с високи показатели за устойчивост, разширен капацитет на батерията и двугодишна гаранция.
 • MC40 Бизнес мобилен компютър с Android

  Всичко, необходимо за добро и бързо обслужване на клиентите на търговските обекти, е събрано в едно компактно устройство. MC40 има стилен и елегантен дизайн и предлага типичните за бизнеса сигурност, устойчивост и многобройни функционалности и приложения.
 • MC67 Бизнес мобилен компютър

  Бизнес мобилният компютър MC67 е изключително устойчив и поддържа 4G HSPA+ WAN, което го прави идеалният избор за работа на открито. MC67 осигурява на мобилните служители всички необходими инструменти и приложения в реално време.
 • MC45 Бизнес мобилен компютър

  MC45 е достъпно решение за малките и средни по размер компании, които искат да оптимизират процесите си в сферата на мобилните продажби и услуги. Мобилният компютър се отличава с ергономичност, олекотен корпус и устойчивост.