Zebra Technologies с две награди за иновация в продуктовия дизайн

05/09/2017

A' Design Award & CompetitionZebra Technologies беше отличена за два от продуктите си в тазгодишната класация A' Design Award & Competition, категория Цифрови и електронни устройства. Компанията получи златен медал за мобилните компютри от серия TC5 и сребърен за баркод скенерите от серия DS8100.

Мобилните компютри от серия TC5 целят повишаване на продуктивността в приложения като:  търговия, транспорт и логистика, складове, мобилни услуги и др. Устройствата имат различни конфигурации и могат да се адаптират според нуждите на конкретния бизнес.

Двумерен ръчен баркод скенер Zebra DS8100DS8100 е серия двумерни жични и безжични баркод скенери, които гарантират високо ниво на ефективност посредством разширения си обхват на сканиране и PRZM технологията. Те могат да разчетат практически всеки баркод, включително повредени или с лошо качество на печат, както и да сканират няколко баркода едновременно и да правят снимки на цели страници.

A' Design Award & Competition е най-мащабният ежегоден световен конкурс в сферата на дизайна, който отличава дизайнери, архитекти и компании, свързани с дизайна, като им осигурява публичност и разпознаваемост. Конкурсът покрива множество области – от индустриален дизайн до архитектура и цели да насърчи създаването на все по-добри продукти и проекти в полза на обществото.

Zebra Technologies„Целият дизайнерски екип на Zebra е изключително радостен да получи това престижно отличие, най-скорошното от серия международни награди, които подчертават стремежа на Zebra към интуитивен, креативен и ефективен дизайн. Дизайнът, който е резултат от цялостно и задълбочено познаване на потребностите на клиентите ни, винаги ще играе важна роля за постигане на мисията ни да осигуряваме видимост, прозрачност и продуктивност.“ – Кърт Кроли, Директор Иновации и дизайн, Zebra Technologies.