Складове и Дистрибуция

За да бъде бизнесът ви конкурентоспособен, трябва да осигурите ефективен поток на информацията и движение на стоките.

Баркод Системи България ООД предлага ефективни складови решения - системи за управление на склад и хардуер.

WMS системаЕтикетните принтери на Zebra позволяват да съберете цялата необходима ви информация само в един етикет, за да може опаковането, доставката, управлението на стоките и запасите, както и всички други операции да бъдат извършвани бързо, акуратно и ефективно. За тази цел ние предлагаме:

  • Система за управление на склад (WMS) Accellos One Warehouse, съвместно с канадския ни партньор Accellos. За повече информация, посетете www.accellos.bg (на български език) или www.accellos.com (на английски език).
  • Принтери с памет и обработващи възможности, достатъчни за съхранението и бързото генериране на различни по формат и съдържание етикети
  • Мобилни принтери за обезпечаване на процесите, които изискват повече гъвкавост
  • Условия за лесно интегриране на принтерите към вече съществуващи персонални, локални или мрежови системи
  • RFID и решения за защита на марката, осигуряващи изключителна автентичност на продуктите
  • Pick-by-voice система за гласово събиране на поръчки Vocollect (видео)

WMS системаАко се използва мобилен компютър, с който се сканират баркодовете на стоките, приемането и обработването на доставките или експедициите може да отнеме само няколко минути. На дисплея на мобилния компютър в реално време може да се провери дали заявката е изпълнена коректно, а информацията за доставката веднага се отразява в информационната система. С помощта на мобилния компютър може лесно да се открие и правилното място за складиране. Инвентаризацията, извършвана с мобилни компютри, отнема едва няколко часа, а липсите или излишъците се виждат на дисплея веднага.

Системите за управление на склад помагат за подобряване акуратността при складиране на стоките, намаляване на инвентара от 5 до 20%, с което се оптимизира използването на складовите площи, както и за увеличаване продуктивността на персонала с до 40%.