Zebra продукти

QuickCard ID комплект

Zebra QuickCard ID Solution е решение, включващо всичко, от което една фирма се нуждае, за да направи фото-идентификационни карти без специални софтуерни познания. Функционалният комплект позволява бързо, лесно и икономично да се проектират и изработят карти с идентификационни или търговски цели (корпоративни карти за достъп, клиентски и членски карти, студентски и преподавателски документи и карти за библиотека, посетителски карти, тагове за багаж и други). 

В допълнение на пълноцветния картов принтер за едностранно или двустранно отпечатване ZXP Серия 3 с или без магнитно кодиране, в комплекта се съдържа и Zebra ZMotif Card Studio Standard Edition софтуер с готови шаблони за дизайн на карти и възможност за създаване на индивидуален дизайн, което прави проектирането на карти много бързо и лесно. Комплекът от скоро се предлага и с принтер ZXP Серия 1 - най-нискобюджетното решение за едностранен печат на цветни или монохромни PVC карти.

Заедно с картовия принтер и софтуера за него, в пакета са включени и USB дигитална камера за заснемане на идентификационни снимки и консумативи за отпечатване на 200 карти. Това достъпно и лесно за приложение решение дава възможност дори на по-малки организации да отпечатват PVC карти с професионално качество и вид така, че да могат да отговорят на нарастващите изискванията на пазара.
Zebra QuickCard ID Solution включва:

  • Картов принтер Zebra ZXP 3 или Zebra ZXP 1
  • Софтуер за дизайн на карти
  • USB цифрова камера
  • 200 PVC карти
  • Една лента 
  • Двугодишна ограничена гаранция