Софтуерен форум Zebra APPFORUM Europe 2017

28/06/2017

Zebra Technologies APPFORUM 2017

В периода 14-16 юни в Прага се състоя ежегодния форум, организиран от Zebra Technologies, с фокус разработка на софтуер. Той събра на едно място компании от цяла Европа, разработващи софтуерни приложения, работещи на устройства Zebra. За седемте години след първото издание на форума през 2010 г. в Барселона, мероприятието се утвърди като особено успешно и си създаде репутация на инкубатор за иновации в сферата на бизнес софтуера.

Zebra Technologies APPFORUM 2017Тази година обхватът на форума беше разширен и фокусът не беше само върху софтуерните инженери, но и върху всички, които разработват, изграждат, внедряват и управляват бизнес приложения.

Участниците на форума имаха възможност да слушат презентации от представители на ключови партньори на Zebra като Google, Microsoft, Xamarin, IBM, Ivanti, NiceLabel, Seagull Scientific и MCL Technologies.

Zebra Technologies APPFORUM 2017Джак Уейксел, Директор бизнес развитие в Google, говори за безкрайните възможности на платформата Android и разкри по какъв начин компанията все повече ще се обръща към бизнес клиентите, за да отговори на пазарните тенденции. Използвайки облачни технологии и Android OS, партньорите могат да разработват приложения, с които бизнесите да разбират и обслужват клиентите си по-добре.

Друг технологичен гигант, Microsoft, представи своето виждане по отношение на мобилността и как чрез нея компаниите могат да подобрят резултатите си.

Особено полезен беше форумът за софтуерните специалисти, които имаха възможност да участват в дискусии с експерти от Zebra, да обменят идеи и да получат ценни съвети. Обсъждаха се нови технологии и софтуерни решения и беше вдигната завесата над някои от най-новите и продукти на Zebra, които предстои да се пуснат на пазара през следващите месеци.

Баркод Системи България беше единствената българска компания, присъстваща на форума.

Zebra Technologies APPFORUM 2017

Zebra Technologies APPFORUM 2017

Zebra Technologies APPFORUM 2017