Нови индустриални принтери от Zebra Technologies

26/07/2017

Zebra Technologies пуска на пазара две нови серии индустриални етикетни принтери – ZT600 и ZT510. Те са създадени за работа в тежки индустриални условия и в същото време предлагат много високо качество на печат и гарантират непрекъснатост на работния процес. Zebra Technologies се е доказала през годините като компанията, която произвежда най-надеждните и здрави индустриални принтери за етикети. Xi серията е една от причините за това, а новите принтери ZT600 ще бъдат заместители на различни модели на Xi принтерите.

ZT600 са създадени за непрекъсната денонощна работа с години наред. Те имат изцяло метален корпус и структурни елементи, което практически елиминира загубеното в ремонт време. Предназначени са за употреба в приложения, изискващи печат на големи обеми етикети с високо качество и висока скорост.

Моделът ZT610 предлага най-качествения сред принтерите в този клас печат върху много малки етикети (3 мм) с висока резолюция - 600 dpi, подходящи за етикиране на платки, чипове и други миниатюрни компоненти.

Zebra ZT600 предлага редица нововъведения, които правят принтера лесен и удобен за употреба. Такива са: улеснен процес по зареждане с етикети и ленти, цветен дисплей с голяма видимост, който показва текущия статус на принтера и мултимедийна помощ с индикация за възникналите грешките и начин за отстраняването им. Съвместимостта с други устройства улеснява интеграцията и управлението, а възможността за обновяване гарантира, че принтерът ще отговаря на променящите се нужди с години наред.

Другият модел, който Zebra Technologies лансира през юли, са принтерите от серия ZT510. Те притежават всички основни характеристики, необходими за един индустриален принтер и в същото време имат значително по-ниска цена. Подобно на своите предшественици – принтерите от серия 105SLPlus, ZT510 притежават устойчив корпус и елементи и добавят към това разширени възможности за управление и контрол.

Новите принтери са предназначени за употреба в приложения като производство, складове, транспорт и логистика и др.