Нов многоравнинен биоптичен скенер-везна Zebra MP7000

08/08/2017

Многоравнинен биоптичен баркод скенер-везна Zebra MP7000Zebra Technologies, световен лидер в предлагането на индустриални мобилни компютри, баркод скенери и етикетни принтери, както и софтуерни решения и услуги представи най-новия си продукт – многоравнинен скенер за линейни и двумерни баркодове MP7000. Той е специално създаден, за да отговори на необходимостта на големите търговски вериги от баркод скенер за интензивно сканиране.

MP7000 се базира на успеха на своя предшественик MP6000първият на пазара биоптичен скенер от тип имиджър. Подобно на MP6000, MP7000 използва най-напредничавата сканираща технология на Zebra Technologies, която позволява на касиерите да сканират абсолютно всеки баркод, без значение дали е електронен или отпечатан на хартия. Устройството e съвместимо и с иновативните Digimarc баркодове.

Многоравнинен биоптичен баркод скенер-везна Zebra MP7000 - приложениеОсвен това, MP7000 притежава най-голямата зона за сканиране сред всички подобни продукти. Касиерите просто плъзват артикула през нея и баркодът се разчита моментално.

Други характеристики, които правят MP7000 най-добрият биоптичен многоравнинен скенер на пазара са:

  • Опция за поставяне на страничен баркод скенер – за да могат клиентите да сканират купони, карти Многоравнинен биоптичен баркод скенер-везна Zebra MP7000 - приложениеза отстъпка и импулсивни покупки, без да забавят работата на касиера
  • Скенерът консумира до 60% по-малко електричество от конкурентни продукти, което драстично намалява разходите
  • MP7000 няма движещи се части, което означава и по-малък риск от повреда
  • Лесен за сервизиране благодарение на дизайна с минимален брой компоненти и горния корпус, който може да се махне без инструменти
  • Интегрирана камера
  • Интелигентна осветителна система, която се активира само когато има артикул на зоната на сканиране. Освен това, осветлението е практически невидимо и е щадящо за очите.
  • Устойчивост: стъклото на скенера е сапфирено – вторият най-здрав материал в света. Той гарантира, че няма да има надрасквания въпреки ежедневната и целодневна експлоатация

Многоравнинен биоптичен баркод скенер-везна Zebra MP7000 - видовеСкенерът се предлага в 3 конфигурации – без везна, с везна и с опция за поставяне на везна. Всеки MP7000 върви със софтуер за управление, който позволява отдалечено управление и диагностика на цялото решение – скенер, везна и всички периферни устройства.

Баркод Системи България е фирма, сертифицирана от Zebra Technologies да предлага този продукт на българския пазар.