Zebra продукти

Настолни баркод скенери

След като през 2014-та придоби подразделението на Motorola Solutions, занимаващо се с баркод системи и мобилни решения за бизнеса, Zebra Technologies продължава с иновациите и в класа Настолни баркод скенери.

 

За разлика от ръчните скенери, настолните работят във фиксирано положение (в “hands-free” режим), като баркода върху стоката  се поднася към скенера. Тези четци имат многоравнинна сканираща матрица, при която няма значение как е ориентиран баркода (и съответно стоката) към скенера. 

Най-важните предимства на настолните четци са:

 • Ръцете на оператора/касиера не са ангажирани със скенера и остават свободни за по-бързо обслужване на клиентите.
 • Не е необходимо баркода да се ориентира по определен начин към скенера, което ускорява прочитането на баркода. 

Някои модели настолни баркод четци се монтират стационарно в плота. Други могат да се използват и в ръчен режим при необходимост от сканиране на тежки и обемисти стоки.

 • Двумерен вертикален баркод четец DS7708

  DS7708 е баркод четец, чиито характеристики му отреждат лидерската позиция в класа на четците за POS места. Той се отличава с изключителни показатели за бързина и качество на сканиране, максимално лесна употреба и най-ниска цена на притежание.
 • Настолен баркод скенер DS9208

  Настолният скенер DS9208 предлага бързина и надеждност, както при разчитането на линейни баркодове от хартиен етикет, така и на двумерни баркодове от екран на мобилен телефон. Баркод четецът може да функционира както в ръчен, така и в настолен режим.
 • MS4717 двумерен настолен баркод скенер

  Двумерният настолен баркод скенер MS4717 е специално създаден за вграждане киоск. Особено подходящ е за автомети за поръчка на храна и паркинг системи