Enterprise версия на решението за печат на PVC карти Zebra QuickCard ID

17/08/2017

Освен стандартния QuickCard ID комплект, Zebra Technologies вече предлага и enterprise версия. Основната разлика между двете решения е включеният картов принтер: enterprise версията е с картов принтер ZXP серия 7 за отпечатване на по-големи обем карти с по-качествен отпечатък, а стандартната версия е с базовите серии картови принтери ZXP1 и ZXP3.

Zebra ZXP7 QuickCard ID Enterprise дава възможност на клиентите да настроят системата и да започнат да печатат карти за минути без да имат софтуерни познания. Комплектът включва всичко необходимо за бързо, лесно и икономично производство на висококачествени PVC карти:

  • Картов принтер Zebra ZXP7 – пълноцветен, едностранен или двустранен, с или без опция за магнитно кодиране
  • Enterprise версията на софтуера за дизайн на карти Zebra CardStudio с интегрирана база данни и готови шаблони
  • Logitech HD USB дигитална камера за снимки за идентификация
  • Консумативи Zebra – една цветна лента и 200 PVC карти
  • Двугодишна ограничена гаранция

Zebra ZXP7 QuickCard ID Enterprise е подходящо решение за отпечатване на PVC карти за идентификация и за контрол на достъпа, като например клубни карти и карти за лоялност в търговски вериги, хотели и ресторанти; училищни карти и карти за библиотеки; карти за достъп за персонала и посетителите във всякакви компании и др. Решението е предназначено за приложение в средни и големи фирми, както и такива от сектора на услугите, търговията и образованието.

Вижте брошура (англ.)