Datalogic придоби Soredi Touch Systems

21/07/2017

Италианският производител на продукти за автоматична идентификация Datalogic, обяви, че е финализирал сделката по придобиване на Soredi Touch Systems GmbH.

Soredi Touch SystemsSoredi е немска компания с над 25 годишен опит в предлагането на индустриални компютри за монтиране в мотокари и електрокари. В продуктовото портфолио на компанията има устройства с разнообразни размери на екраните – 10“, 12“, 15“ и 21“ и мулти-тъч дисплеи. Устройствата са идеални както за стационарна, така и за мобилна употреба в тежка индустриална обстановка и намират приложение в логистиката, търговията и производството.   

Изпълнителният директор на Datalogic заяви по повод придобиването: „Тази сделка е много важна за нас, тъй като благодарение на нея допълваме наличните си предложения от баркод четци и мобилни терминали с такива за подемно-транспортни машини. По този начин можем да затвърдим позициите си на добър партньор що се отнася до индустриални устройства с приложение в склада.“

Баркод Системи България, като партньор на Datalogic от ниво Silver, е оторизирана да предлага продукти на фирмата на българския пазар.