Баркод Системи България взе участие на 22-та ежегодна конференция на IBCS Group

15/06/2017

В периода 5-8 юни в полския град Величка се проведе 22-та конференция на IBCS Group. Мероприятието събира всяка година представители на 5-те компании, членове на групата - IBCS Унгария, IBCS Полша, Kodys Чехия, Kodys Словакия и Баркод Системи БългарияIBCS Group е най-голямата група фирми, работеща в сферата на мобилните бизнес информационни системи и баркод продуктите и технологиите в Централна и Източна Европа.

По традиция, на конференцията присъстваха и представители на основните партньори на групата - Zebra Technologies, Extreme Networks, Honeywell, Altyc, както и на основните доставчици - Ingram Micro и ScanSource.

Мястото на конференцията беше емблематичната солна мина Величка, обявена за защитен от ЮНЕСКО туристически обект. Мотото на конференцията изцяло кореспондираше на локацията - Digging even deeper. Това беше и основният фокус на мероприятието - обмяна на опит и обсъждане на нови и още по-иновативни технологични решения. 

И този път на гала вечерята служители от всяка страна с особени заслуги през изминалата 2016-та година получиха специални награди и грамоти. 

Колективът на IBCS Group

Кристина Николова - мениджър продажби и Стамен Дулевски - мениджър проекти