Баркод Системи България със забележителни резултати в миграцията на софтуер към Android

26/04/2016

Ежегодният форум за партньори на Zebra Technologies от региона на Европа, Близкия Изток и Африка се проведе миналата седмица в Мадрид. На него присъстваха над 400 представители на компании партньори и дистрибутори на Zebra за региона.

Проведе се и традиционното награждаване на компании с особени заслуги. IBCS Group беше отличена за забележителни продажби, свързани с миграция към Android от други операционни системи. Признанието идва като логичен резултат от усилията на групата да бъде в крак с най-новите технологични тенденции и да се утвърди като иноватор в сферата.

IBCS Group е водещ системен интегратор на мобилни информационни решения в Централна и Източна Европа. Като най-голямата група фирми, работещи в тази област в региона, IBCS Group включва пет компании: IBCS Hungary, IBCS Poland, Kodys Czech Republic, Kodys Slovensko и Баркод Системи България. Групата предлага цялостни специализирани решения за повишаване на ефективността на извършване на дейностите в сектори като: складове и дистрибуция, мобилни продажби, транспорт и логистика, производство и др.

Most Notable OS Migration IBCS Group - Zebra award