Баркод Системи България ще вземе участие на Technology4Business

13/10/2017

Technology4Business е събитие, което ще представи най-новите технологии и по-специално как те допринасят за развитието на бизнеса. Конференцията ще се проведе в периода 17-19 октомври (вторник - четвъртък) в София Тех Парк

Ще бъдат презентирани реални примери от водещи световни компании, за това как технологичните нововъведения са гаранция за успех. Предвидени са също множество дискусии по най-актуални теми, интригуващи различните браншове, като например: транспорт, производство, туризъм, услуги, селско стопанство, медицина, технологии, търговия.

В рамките на форума, на 17-ти октомври от 10:30 ч., Благой Лашев, Търговски директор в Баркод Системи България ще изнесе презентация на тема Enterprise Of Things: IoT за бизнеса. Последните няколко години една от водещите тенденции в ИТ сектора е IoT (Internet of Things). Възможността устройствата да събират и обменят информация помежду си, предоставя много потенциал, надхвърлящ масово обсъжданите функционалности категория „умен дом“. Този потенциал може да се използва от ИТ отделите в компаниите, така че да посрещнат и решат голяма част от предизвикателствата, пред които са поставени днес. 

Баркод Системи България ще вземе участие в конференцията и с демонстрационен щанд, на който посетителите ще имат възможност да разгледат и тестват иновативни мобилни устройства за бизнеса.

Участието в конференцията е безплатно след регистрация. Очакваме Ви!