Баркод Системи България представи иновативни информационни решения за ритейла

23/05/2017

Баркод Системи България представи своите решения в областта на търговията с бързооборотни стоки на 8-та конференция Progressive Retail Network. Тя се проведе на 18 и 19 май в Боровец и тази година беше под надслов "Качество или Цена в Low Cost времена".

Съвместно със Zebra Technologies, Баркод Системи България демонстрираха на конференцията за пръв път в България иновативната система за самообслужване в търговски обекти, наречена Zebra Personal Shopping Solution. Решението се състои от мобилни устройства и специално разработен за целта софтуер. С негова помощ, клиентите могат сами да сканират продуктите, които купуват по време на пазаруването. Системата е внедрена и работи в над 3000 обекта по целия свят.

Освен решението за самообслужване, на щанда на Баркод Системи България посетителите имах възможност да видят и тестват и редица баркод продукти, които намират приложение в търговските обекти - мобилни компютри, баркод скенери, етикетни и картови принтери. Консултирахме желаещите и по отношение на софтуерните решения за повишаване на ефективността на извършваните дейности в областите: складове и дистрибуция, търговски обекти, транспорт и логистика и др.