Accellos Inc. се слива с High Jump Software

11/07/2014

В началото на юли американските компании Accellos и High Jump Software обявиха, че ще се слеят и по този начин ще се създаде пазарен лидер с над 11 000 клиента в 23 страни от Северна Америка, Азия и Европа.

Комбинацията между двете компании ще създаде уникално продуктово портфолио, което ще бъде пригодено да задоволи растящите нужди на дистрибутори, производители, търговци и доставчици на логистични услуги. Освен това, новата компания ще разполага с изключително богат набор от технологии, ненадминат от конкурентите.

Новата компания ще работи под името HighJump, а названието Accellos ще продължи да се използва за решения за веригата на доставки за средния бизнес. Майкък Корнел, основател и изпълнителен директор на Accellos, ще ръководи новата компания.
 
Баркод Системи България е партньор на Accellos за България и е доставчик на решенията на компанията от 2006-та година насам. Сливането на Accellos с HighJump Software няма да промени отношенията между Accellos и Баркод Системи България, нито пък тези между Баркод Системи България и клиентите, използващи WMS системата на американската компания.