Zebra продукти

„Ултра-устойчиви“ ръчни баркод скенери серия 3600

Когато става дума за сканиране на баркодове в склада или на производствената линия, всяка секунда е от значение. От бързината и точността на сканирането пряко зависят продуктивността на служителите, ефективността и качеството на предлаганите продукти и услуги. Баркод скенерите Zebra 3600 поставят нов стандарт за качество на сканирането, устойчив дизайн и управляемост.    

Всички представители на серията са устойчиви на многократно изпускане от 2.4 м върху бетонова повърхност – спецификация, която прави 3600 с 23% по-здрави от конкурентите си. Скенерите запазват нормална работоспособност след 5000 последователни падания от 1 м и могат да устоят на цялостно потапяне във вода за 30 минути. Те са единствените от този клас със степен на защита от прах и влага IP67 и единственият модел, който предлага IP65-защитен кредъл – предоставяйки цялостно безжично решение. Могат да работят при изключително ниски или високи температури, дори и във фризер.

Що се отнася до качеството на сканирането, Zebra 3600 също няма конкуренция. Скенерите разчитат моментално линейни и двумерни баркодове от хартия или от екран, дори когато баркодът е повреден, замърсен или под опаковъчно фолио. Работният им обхват е с над 30% по-голям в сравнение с останалите продукти на пазара. Разнообразието от модели гарантира, че могат да се задоволят всякакви специфични изисквания на склада или производството. Освен за сканиране, 3600 може да се използва за снимане на изображения, документи, подписи и др., а многобройните поддържани OCR шрифтове правят възможно бързото и лесно трансфериране на OCR данни. Bluetooth моделът е с Bluetooth 4.0 (Low Energy), който гарантира изключително бърза безжична връзка при максимална енергийна ефективност.

Друга характеристика, с която се отличава новата серия баркод четци е лесното им управление. С инструментите, предоставени от Zebra (123Scan2 и Scanner Management Service), ИТ мениджърите могат дистанционно да конфигурират, обновяват, управляват и следят статуса на батериите на всички индустриални устройства на компанията по-лесно и по-бързо от всякога.

Безжичните модели се предлагат с литиево-йонна батерия Power Precision+ от 3100 mAh, която осигурява 56% по-голям брой сканирания с едно зареждане спрямо конкурентни модели. Освен това, всяко устройство има вграден уред за измерване на батерията, който дава точна информация за статуса и във всеки един момент, както и за тяхното „здраве“ – дали са надеждни или подлежат на смяна.